کیفیت توت زمینی
این میوه در اواسط بهار در دسترس مردم قرار می گیرد و به دلیل قیمت زیاد باید قبل از خرید از کیفیت و مزه ی آن با خبر شد. رنگ این میوه باید سرخ شفاف باشد. اگر لکه های سفید یا سبز رنگ پیدا کردید بدانید که توت زمینی کیفیت لازم را ندارد. از دیگر راه های تشخیص توت زمینی خوب و رسیده عطر بسیار خوب آن است. میوه را بو کنید، اگر بوی آن همانند مزه ی آن بود کیفیتش مناسب است.
این میوه در اواسط بهار در دسترس مردم قرار می گیرد و به دلیل قیمت زیاد باید قبل از خرید از کیفیت و مزه ی آن با خبر شد. رنگ این میوه باید سرخ شفاف باشد. اگر لکه های سفید یا سبز رنگ پیدا کردید بدانید که توت زمینی کیفیت لازم را ندارد. از دیگر راه های تشخیص توت زمینی خوب و رسیده عطر بسیار خوب آن است. میوه را بو کنید، اگر بوی آن همانند مزه ی آن بود کیفیتش مناسب است.
چگونه
کیفیت و تازگی توت زمینی حفظ شود ؟
نگهداری توت زمینی در مکان مناسب با حرارت مناسب مهمترین شرط حفظ کیفیت و تازگی این محصول است.
برای اینکه توت زمینی با ظاهری زیبا بدون له شدگی و ضربه خوردگی به بازار عرضه شود باید در چیدن ان دقت کافی شود. این میوه باید با ظرافت و دقت خاصی با سه انگشت به ارامی از بوته چیده شود و بدون وارد کردن هر نوع فشار در ظرف قرار گیرد و عاجل درجه حرارت آن پایین آورده شود و پس از بسته شدن در ظرف ان را در یخچال با حرارت یک تا دو درجه سانتی گراد نگهداری شود. این کار سبب می شود ارزش مواد غذایی موجود در توت زمینی حفظ شود. برای حفظ تازگی میوه رطوبت ۹۰-۹۵ در صد ضرورت است.
نگهداری توت زمینی در مکان مناسب با حرارت مناسب مهمترین شرط حفظ کیفیت و تازگی این محصول است.
برای اینکه توت زمینی با ظاهری زیبا بدون له شدگی و ضربه خوردگی به بازار عرضه شود باید در چیدن ان دقت کافی شود. این میوه باید با ظرافت و دقت خاصی با سه انگشت به ارامی از بوته چیده شود و بدون وارد کردن هر نوع فشار در ظرف قرار گیرد و عاجل درجه حرارت آن پایین آورده شود و پس از بسته شدن در ظرف ان را در یخچال با حرارت یک تا دو درجه سانتی گراد نگهداری شود. این کار سبب می شود ارزش مواد غذایی موجود در توت زمینی حفظ شود. برای حفظ تازگی میوه رطوبت ۹۰-۹۵ در صد ضرورت است.
سید محمد نعیم خالد - ماستر علوم غذا و زارعت
No comments:
Post a Comment